Skip to content

Koeriersdiensten

Uw vracht veilig en op tijd bezorgd

Heeft u een betrouwbare koerier nodig? Achteres Transport staat voor u klaar! Onze gemotiveerde chauffeurs zetten zich optimaal in om uw vracht snel en correct te bezorgen. Wij leveren ook 1-uur service, waarbij de goederen die u vervoerd wil hebben binnen 1 uur worden geladen, en aansluitend gelost worden. Dat noemen wij nou service!

Wij stappen graag voor u achter het stuur

Wij transporteren van en naar Nederland, Duitsland en België. Om constant hoge kwaliteit te blijven leveren zijn we altijd bezig met innoveren en zijn onze wagens optimaal uitgerust voor koerierswerk. Naast kwaliteit staan wij ook voor betrouwbaarheid en snelheid.

Voordelen van koeriersdiensten door Achteres Transport

1-uurs service

Wij laden uw goederen binnen 1 uur en zorgen ervoor dat deze aansluitend gelost worden.

Focus op milieu en innovatie

Wij investeren continu in vervoerstechnieken die CO2-uitstoot verminderen en kosten verlagen.

Vast aanspreekpunt

Wanneer wij voor u aan de slag gaan, heeft u één vast aanspreekpunt. Dit zorgt voor een heldere en snelle communicatie. Hierdoor weet u altijd met wie u contact heeft en bij wie u terechtkunt met vragen.

Goede service, voor een eerlijke prijs

Bij ons betaalt u niet voor de grootte of gewicht van uw vracht, maar een vaste prijs per kilometer. Zo weet u van te voren hoeveel u kwijt bent. Verder kunt u zelf aangeven wanneer uw pakket door de koerier bij u opgehaald kan worden en wanneer deze afgeleverd moet worden. In goed overleg is bij ons heel veel mogelijk.

Transport op een vakkundige en efficiënte manier nodig?

Wij helpen u graag met uw transportvraag en geven u het juiste advies op maat!

Back To Top