Skip to content

Huiftransport

Voor elke lading een passende oplossing

Wij hebben voor huiftransport de beschikking over 7 schuifzeiltrailers. Dit zijn trailers, waarbij de zijkant, achterkant en het dak volledig geopend kunnen worden. Deze trailers worden veelal gebruikt bij het vervoer van banden en palletvervoer. Één trailer is uitgerust met een laadklep zodat er o.a. met palletwagen geladen of gelost kan worden. Ook vervoeren wij banden naar landbouwmechanisatiebedrijven en andere bandengroothandels. Dit gebeurt met deze trailers:

Bescherm uw goederen tegen wind en regen

Huiftransport is geschikt voor het schoon en droog transporteren van de meest uiteenlopende goederen. Met huiftransport beschermen wij uw goederen tegen wind en regen. Het is niet nodig om uw lading af te zeilen. Uiteraard zijn onze huiftrailers voorzien van spanbanden om uw goederen veilig vast te zetten.

Voordelen van huiftransport door Achteres Transport

Altijd het beste team

Wij voeren al het werk zélf uit, met eigen mensen en materieel.

Focus op milieu en innovatie

Wij investeren continu in vervoerstechnieken die CO2-uitstoot verminderen en kosten verlagen.

Vast aanspreekpunt

Wanneer wij voor u aan de slag gaan, heeft u één vast aanspreekpunt. Dit zorgt voor een heldere en snelle communicatie. Hierdoor weet u altijd met wie u contact heeft en bij wie u terechtkunt met vragen.

Wij vervoeren allerlei soorten ladingen

Met onze ervaring en flexibiliteit transporteren wij elke soort lading. Of het nu gaat om elektrische apparatuur, lampen, plastic of vloerbedekkingen; wij vervoeren elke deellading of ‘volle bak’ op de juiste wijze. Eigenlijk is er maar één voorwaarde voor huifvervoer: de lading moet binnenmaats zijn.

Onze chauffeurs behandelen uw lading – vanzelfsprekend – met uiterste zorg en aandacht. Wij transporteren van en naar Nederland, Duitsland en België. Uw producten worden door ons vervoerd met modern transportmaterieel, dat het milieu ontziet en waarmee we besparen op de kilometerkosten.

Transport op een vakkundige en efficiënte manier nodig?

Wij helpen u graag met uw transportvraag en geven u het juiste advies op maat!

Back To Top