Skip to content

Open transport

Veilig en snel op de juiste plek

Wij zijn gespecialiseerd in diverse vormen van transport, waaronder ook open transport. De open transporten worden uitgevoerd met verschillende machines uit ons wagenpark, waaronder een (uitschuifbare) semi-dieplader en een platte mega-oplegger. Onze mega-oplegger heeft een laadvloerhoogte van 1 meter.

Doordat wij beschikken over een groot aantal variërende trailers zijn wij flexibel en weten wij altijd een oplossing te bedenken voor de te transporteren objecten, van pallets tot bouwmaterialen en machines.

Bescherm uw lading tegen wind en regen

Het komt veelal voor dat de lading beschermd moeten worden tegen wind en regen. Indien deze goederen buitenmaats zijn zullen deze niet in een huiftrailer geladen kunnen worden, maar op een vlakke trailer, semi-dieplader of dieplader. Bij Achteres Transport zeilen wij uw vracht af, zodat de lading alsnog beschermd wordt tegen wind en regen. Indien de lading binnenmaats is, zal deze gemakkelijk vervoerd kunnen worden in één van onze huiftrailers.

Lading van 3.95 meter hoog

Wij bieden een verschillende mogelijkheden voor open transport aan. Zo beschikken wij o.a. over een dieplader waarmee we hogere ladingen kunnen vervoeren. Hierbij gaat het om ladingen van 3.95 meter hoog en 11.5 meter lang. Transport, laden, lossen en hijsen… Alles is mogelijk!

Voordelen van open transport door Achteres Transport

Altijd het beste team

Wij voeren al het werk zélf uit, met eigen mensen en materieel.

Focus op milieu en innovatie

Wij investeren continu in vervoerstechnieken die CO2-uitstoot verminderen en kosten verlagen.

Vast aanspreekpunt

Wanneer wij voor u aan de slag gaan, heeft u één vast aanspreekpunt. Dit zorgt voor een heldere en snelle communicatie. Hierdoor weet u altijd met wie u contact heeft en bij wie u terechtkunt met vragen.

Transport op een vakkundige en efficiënte manier nodig?

Wij helpen u graag met uw transportvraag en geven u het juiste advies op maat!

Back To Top