Skip to content

Koeltransport

Professionals in het vervoer van gekoelde goederen

Naast standaard vervoer hebben wij de mogelijkheid om uw goederen gekoeld te vervoeren door middel van onze koeltransport dienst. Goederen als verse voedingsmiddelen, levensmiddelen of bijvoorbeeld medicijnen vergen namelijk een professionele aanpak voor transport. U wilt ervan verzekerd zijn, dat de goederen op de juiste temperatuur vervoerd worden. Onze chauffeurs gaan uiterst zorgvuldig om met iedere vracht, op deze manier zetten wij in op voedsel- en verkeersveiligheid

Altijd bezig met innoveren

Om constant hoge kwaliteit te blijven leveren zijn we altijd bezig met innoveren en zijn onze wagens optimaal uitgerust voor geconditioneerd vervoer. Naast kwaliteit staan wij ook voor betrouwbaarheid en snelheid. Wij transporteren van en naar Nederland, Duitsland en België.

Diverse producttypen in 1 keer vervoeren

Onze vrachtwagens beschikken over een dubbele verdamper voor verschillende temperatuurzones. De trailers kunnen verdeeld worden over drie compartimenten: diepvries, normaal en koel of warm. Hierdoor is het mogelijk om diverse producttypen in één keer te vervoeren, dit is ideaal voor bijvoorbeeld supermarkten. Onze koeltrailers zijn uitgerust met een laadklep, zodat het lossen eenvoudig en soepel verloopt.

Voordelen van koeltransport door Achteres Transport

Altijd het beste team

Wij voeren al het werk zélf uit, met eigen mensen en materieel.

Focus op milieu en innovatie

Wij investeren continu in vervoerstechnieken die CO2-uitstoot verminderen en kosten verlagen.

Vast aanspreekpunt

Wanneer wij voor u aan de slag gaan, heeft u één vast aanspreekpunt. Dit zorgt voor een heldere en snelle communicatie. Hierdoor weet u altijd met wie u contact heeft en bij wie u terechtkunt met vragen.

Transport op een vakkundige en efficiënte manier nodig?

Wij helpen u graag met uw transportvraag en geven u het juiste advies op maat!

Back To Top